با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بيسكويت ها را با يكي از دستگاههاي آشپزخانه خورد كنيد و با كره آب كرده مخلوط كنيد. در ظرف گيره دار بيسكويت را پهن و با ته قاشق آن را شكل داده و فشار دهيد.
در ظرفي شير ، شكر ، آرد بلغور ( ايرميك ) ، پود نارگيل را گذاشته و تا حالت كرم به خود بگيرد آن را بجوشانيد.
بعد از پخت وانيل را اضافه كرده با بلندر 2 الي 3 دقيقه هم ميزنيم. اين مواد را روي بيسكويتتان بريزيد و تا دماي آن به دماي محيط برسد منتظر و سپس به يخچال منتقل كنيد.
گيره قاب را باز كرده و شيريني تان را ببريد و روي آن را با سس ميوه تزيين كنيد.
نكته :
ايرميك يا همان آرد بلغور در سوپري ها و قنادي ها ميتوانيد بيابيد